Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Gavilán guanya per tercera vegada el Concurs de Cartells de Carnaval de Montornès

En categoria infantil la guanyadora ha estat Sana Karach mentre que el premi juvenil ha quedat desert.

Divendres al vespre es van lliurar els premis del 29è Concurs de Cartells de Carnaval que convoca l’Ajuntament de Montornès. José Manuel Gavilán, un veterà d’aquest concurs, que ja va guanyar en les edicions dels 2011 i 2012,
va vèncer de nou en l'edició d'enguany. El premi està dotat amb 300 euros i a més, el treball serà la imatge del Carnaval d’aquest any. En la categoria infantil, dotada amb 100 euros, la guanyadora ha estat Sana Karach Reverte.

Igual que l’any passat, el jurat ha decidit deixar deserta la categoria juvenil que estava dotada amb 200 euros. En aquesta edició el concurs de Montornès ha comptat amb una trentena de participants: nou d’infantils, una vintena en categoria adulta i només un en la categoria juvenil que és la que ha quedat deserta.

Tots els cartells participants es poden veure aquests dies -i fins al 5 de març- a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura. Del 10 al 21 de març es traslladarà al Centre Juvenil Satèl·lit de Montornès Nord.

Share