Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Montornès organitza conjuntament amb les entitats locals la Primavera Cultural

Del 30 de març al 21 de juny es celebraran una setantena d’activitats. Un dels plats forts serà l'estrena el musical 'La Remençada'

Una trentena d’entitats i col·lectius locals més una desena d’equipaments i departaments municipals de Montornès col·laboren en l’agenda Primavera Cultural que ha publicat l’Ajuntament i que inclou una setantena de propostes. La programació es posarà en marxa el 30 de març, amb la celebració del Dia Internacional del Teatre que organitza l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre i es perllongarà fins al 21 de juny amb la confecció de catifes del Corpus que proposa el Centre d’Estudis de Montornès i la prèvia de les festes de Sant Joan.

Dins la programació, destaca la celebració de Sant Jordi, amb la VIII Marató familiar de contes i el 'Finde cultural' que organitza la Comissió d’entitats de Montornès Nord i l’Oficina del barri per al cap de setmana del 25 al 27 d’abril.

També hi figuren les activitats habituals d’equipaments com la Biblioteca, el Centre Juvenil Satèl·lit o l’Oficina de Català; les visites al jaciment Mons Observans amb dues matinals fotogràfiques els dies 27 d'abril i 25 de maig al matí i el 14 de juny al vespre; i altres propostes puntuals a iniciativa de les associacions com la 7a Trobada de vehicles clàssics que la Penya Blaugrana durà a terme el mateix 25 de maig.

Un dels esdeveniments més esperats de la Primavera Cultural montornesenca serà l’estrena el 7 de juny del musical 'La Remençada' que fa mesos que es prepara i que neix amb l’aspiració d’esdevenir una cita anual ineludible del calendari cultural català.

Share