Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Engreskada dona a conèixer a Saltats i Volats una de les proves de la Festa Major d'estiu de La Llagosta

Es tracta de l'adaptació dels musicals West Side Story i Moulin Rouge.

Saltats i Volats ja coneixen una de les proves que hauran de fer durant la Festa Major 2014. El grup que organitza l'Engreskada s'ha reunit amb representants de les dues colles per explicar el desenvolupant de la competició d'aquest any. Les dues colles hauran de representar en quinze minuts l'adaptació d'un musical. Amb un petit joc es va decidir que Saltats interpretarà West Side Story i Volats Moulin Rouge. Aquesta prova es desenvoluparà el diumenge de Festa Major.

L'Engreskada ha donat a conèixer aquesta setmana a les colles les normes d'aquesta prova. A més, també es van tractar durant la trobada aspectes generals de la competició d'aquest any. Les proves es donaran a conèixer amb el programa de Festa Major i el detall de cada una d'elles uns minuts abans que comencin.

La trobada -segons ha explicat l'Ajuntament- va començar amb la tornada per part de les colles a l'Engreskada dels trofeus que van guanyar l'any passat. Tot seguit es va fer una mena de sorteig per decidir quin musical hauran de representar Saltats i Volats. A l'acte van assistir cinc representants de cadascuna de les colles. Els guanyadors de la primera Engreskada de Festa Major van ser el Saltats. Centenars de persones van formar part de cadascuna de les colles que van animar d'una forma diferent els quatre dies de celebració.

Share