Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Parets presenta a les escoles del municipi el Joc de Titelles de la Llegenda de la Pedra del Diable

Creacions Tallaferro ha creat els 9 personatges de la llegenda i Ramon Talarn construeix un teatrí per a la seva representació.

La regidora d'Educació de l'Ajuntament de Parets, Sònia Lloret, ha presentat aquest dimecres a les onze escoles del municipi el joc de titelles que el taller Creacions Tallaferro ha creat amb 9 personatges de la Llegenda de la Pedra del Diable. A més del joc de titelles, tots els centres escolars de Parets del Vallès han rebut el guió de la llegenda en format infantil que ha estat adaptat per Marta Garcia.

La Companyia La Titellaire estrenarà el pròxim dimecres 23 d'abril, a les 17.15 h, a la Plaça de la Vila, la representació de la llegenda de la Pedra del Diable i posteriorment els alumnes de totes les escoles paretanes la podran veure. El dia de Sant Jordi també s'estrenarà un petit teatrí que ha creat el veí de la població i extreballador municipal Ramon Talarn que servirà d'escenari per a les representacions.

A la Regidoria d'Educació li agradaria que els nens i nenes de les onze escoles paretanes aprenguin a representar ells mateixos la llegenda amb els personatges que s'han creat: en Llucifer, Marcel, l'Elisenda, les veïnes, la pedra del Diable, la bèstia, el gall i en Bitru.

Aprofitant l'acte d'aquest dimecres també s'ha lliurat a totes les escoles el Joc de les tradicions i festes populars de Parets. El joc s’ha elaborat a partir dels treballs realitzats pels alumnes de quart curs de primària als tallers de ceràmica i consisteix en un bloc de fitxes amb fotografies i textos referits a les festes i tradicions locals.

Share