Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Confraria de la Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles protagonitza la Setmana Santa més tradicional

El recorregut de gairebé dues hores de durada s'inicia i acaba a la parròquia de Sant Joaquim del poble.

Aquest dijous, la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes de Martorelles protagonitzarà un dels actes de Setmana Santa més solemne de tot el Baix Vallès, la Processó del Silenci. A les 21.30 hores sortirà des de la parròquia de Sant Joaquim amb un silenci sepulcral acompanyat pels tambors dels Armats.

El recorregut de gairebé dues hores passarà per la plaça de l’Església, l’avinguda Catalunya, el carrer Costa, l’avinguda Piera, els carrers Indústria, Rosari i Agricultura (passatge de les torxes), de nou l’avinguda Piera, Costa,  Catalunya i plaça de l’Església fins a la parròquia de Sant Joaquim.

Els elements que desfilaran a la Processó del Silenci sortiran en aquest ordre: la Creu de Guia, els estendard dels Armats, els Armats de Martorelles, l’Abanderat d’Honor (que enguany és Josep Pérez), les figures bibliques, Jesús amb la Creu (Misteri), la Creu dels Improperis, la Confraria La Santa Espina, els acompanyants de la Mare de Déu dels Dolors (poble), la imatge de la Mare de Déu dels Dolors i els Portants del Sant Crist.

La Processó del Silenci completa els actes de Setmana Santa de la Confraria La Santa Espina, Armats i Vestes, que dissabte passat també representaven l’Auto Sacramental, una peça teatral sacra de la vida pública de Jesús.

Share