Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Kacu Mensi organitza del 23 al 25 de maig la segona edició del Festival Infantil de Teatre a Montmeló

Després de l'èxit de l'any passat amb més de 4.000 persones de públic enguany incorpora algunes novetats.

L’Associació de Professionals del Teatre Familiar KACUMENSI, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montmeló, organitzaran la segona edició del FITKAM: Festival Infantil de Teatre KacuMensi, que es celebrarà del 23 al 25 de maig a Montmeló. Després de l’èxit de l’edició anterior, en què hi van assistir més de 4.000 persones, el festival torna amb l’objectiu convertir-se en una gran festa del teatre familiar dirigida a professionals i famílies amb infants de 0 a 12 anys.

Durant el cap de setmana del 24 i 25 de maig, es podran veure de forma gratuïta una vintena d'espectacles que es mouen en disciplines tant variades com el teatre, la màgia, el musical, la dansa, les titelles o els conta contes. Tots ells de les companyies associades a KacuMensi.

En aquesta segona edició, el FITKAM incorpora algunes novetats com ara la celebració d’una jornada professional, divendres 23 de maig o el cercavila inaugural, activitat que comptarà amb la participació de les escoles de Montmeló acompanyades per diversos grups d’animació.

A més hi haurà un nou espai d'exhibició: la Sala Nadons, ubicada al Casal de la Gent Gran, un dinar popular el diumenge 25 de maig i el menú FITKAM de L’Hostal Serra de Montmeló. L'entrada per a tots els espectacles serà gratuïta amb l'aportació d'1€ per entrada a favor de la Fundació de l'Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). Per a tots els professionals inscrits, l’entrada als espectacles serà gratuïta amb inscripció prèvia.

Share