Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Una caminada entre Granollers i Montornès obrirà dissabte els actes del 25è aniversari del CPNL

Montornès també acollirà dissabte 26 d'abril la VIII Trobada dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques de la comarca.

Una ruta de Granollers a Montornès, dissabte que ve, obrirà la celebració a la comarca dels 25 anys del Consorci per la Normalització Lingüística que es fa coincidir amb la VIII Trobada dels alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques del Vallès Oriental. L’inici serà, a les 9.30 hores, amb un esmorzar a Can Cabanyes amb la salutació de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

A les 10.30 hores, començarà la caminada per la llera del riu fins arribar a Montornès passant per la Font de Santa Caterina. Membres de l’associació excursionista Lleure de Montornès acompanyaran l’expedició. A l’avinguda de la Llibertat, l'alcalde de Montornès, José A. Montero, el president del Consell Comarcal, José Orive, i la presidenta del Consell del CNL del Vallès Oriental, Pietat Sanjuán, els donaran la benvinguda

A més de l’Associació Excursionista Lleure, la celebració comptarà amb la col·laboració de diverses entitats montornesenques. Així, la figura del Ceballot, de la colla Drac i Diables participarà en la benvinguda i la Coral de la Societat Coral La Lira interpretarà "La Sardana de Montornès" i "L'Havanera del Vallès", i el Centre d’Estudis de Montornès i l'associació La Remençada aportaran informacions sobre les seves activitats culturals.

A continuació, hi haurà un dinar al Parc dels Castanyers, seguit d’una sessió fotogràfica a càrrec de l'Associació Fotogràfica de Montornès. Per cloure la jornada, l’Associació la Remençada oferirà una representació de l’espectacle musical que preparen des de fa mesos sobre la darrera batalla de la Guerra dels Remences que es va lliurar a Montornès al 1485.

Share