Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Martorelles convoca el primer concurs per escollit el cartell de la Festa Major

Fins al 16 de maig es poden presentar els treballs que han de reunir les capacitats de comunicar, composició estètica i creativitat.

L’Ajuntament de Martorelles ha convocat el primer Concurs de Cartells de Festa Major. La presentació dels cartells s’haurà de fer al Celler de la Masia de Carrencà fins al pròxim divendres 16 de maig a les 15 hores. En cas de voler enviar els cartells per correu ordinari, caldrà que es facin arribar a l’Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles.

Cada cartell haurà de reunir una sèrie de característiques comunes com el fet d’incloure el text: “Festa Major 2014 Martorelles” i elements significatius del municipi com pot ser el seu patrimoni, entitats i/o activitats de la Festa Major.

La tècnica d’elaboració del cartell és lliure i cada concursant podrà presentar fins a dues propostes inèdites. Les obres que no compleixin tots els requisits (bases adjuntades) de presentació poden quedar fora del concurs i de l’exposició posterior.

El jurat estarà format per la Comissió de Festa Major i el Plenari del Consell de Cultura de Martorelles. Els criteris de valoració i la seva respectiva ponderació seran: la capacitat per comunicar el tema del concurs (fins a 12 punts), la qualitat compositiva i estètica (fins a 9 punts) i l’originalitat i creativitat (fins a 9 punts).

El cartell guanyador serà remunerat amb un import total de 1.000€ que es composa de 300€ pel disseny del cartell i de 700€ pel disseny i maquetació del fulletó del programa d’actes, disseny de la pancarta i disseny d’anuncis per a la premsa escrita. L’obra guanyadora serà presentada amb el conjunt del programa de la Festa Major de Martorelles 2014 entre la tercera i la quarta setmana del mes de juliol del 2014.

Share