Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La Llagosta acollirà del 22 al 25 de maig la primera edició de la Biennal d'Art Urbà del Vallès

Més de 40 creadors, tant estrangers com nacionals, comarcals i locals d'Street Art participaran a la trobada.

El Parc Popular de la Llagosta serà del 22 al 25 de maig l'escenari principal de la primera Biennal d'Art Urbà del Vallès (BAUV), que aplegarà més de 40 dels millors artistes actuals en creacions de cultura urbana 'Street Art'. La BAUV 2014 oferirà propostes artístiques avantguardistes, participatives i impactants.

Els artistes plasmaran les seves obres in situ al Parc Popular de La Llagosta el dissabte 24 de maig, fent d'aquest espai el millor taller de treball, la millor tela, el millor museu a l’aire lliure. La BAUV vol esdevenir un espai de trobada de referència pels amants de l'art urbà i una plataforma per a l'emergència de nous formats i experiències artístiques pròpies de la cultura urbana contemporània.

Amb l'organització de la BAUV es pretén promoure i difondre l'art urbà contemporani amb la regeneració de l'espai urbà i fomentant la cohesió social i la participació de la ciutadania, amb especial èmfasi en la joventut.  Aquest objectiu s'acomplirà mitjançant la intervenció artística en viu al Parc Popular de la Llagosta, que s'enriquirà amb noves interpretacions i nous significats per a la ciutadania.

La BAUV compila moltes formes d'expressió urbana i contemporània. És per això que, més enllà de la intervenció artística del 24 de maig es proposem també dins del programa d'actes diferents tallers, sessions de cinema documental, exposicions, exhibicions i concurs d'skate i sessions de música contemporània.

Share