Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Convocat el 2n Concurs de disseny de la samarreta de la Festa Major de Montornès

Fins al 16 de maig es poden presentar les propostes. El disseny guanyador s'endurà un premi de 200 euros i tres samarretes estampades.

L'Ajuntament de Montornès ha convocat per segon any consecutiu un concurs per escollir el disseny de la samarreta de Festa Major d'estiu. Les propostes es poden presentar fins al 16 de maig al Casal de Cultura i al Centre Juvenil Satèl·lit. Un cop acabat el termini de presentació, la Comissió de Festes, formada per les entitats del poble, n'escollirà 5 i entre el 26 de maig i el 6 de juny els veïns podran votar la que més els agradi.

La guanyadora s'endurà un premi de 200 euros i tres samarretes estampades. La samarreta de Festa Major d’aquest any serà de color porpra. El disseny hi anirà imprès amb un màxim de tres tintes planes. Els requisits que han de complir les propostes i el format de presentació estan detallats a les bases del concurs.

Share