Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Les pastisseries de Montornès creen la coca de l'espectacle musical 'La Remençada'

Es podrà adquirir tots els divendres i dissabtes fins al 7 de juny, dia de la seva estrena en moviment.

Tres pastisseries de Montornès s’han posat d’acord i han creat un pastís dedicat al musical la "Remençada". Es tracta de les pastisseries Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila que han dissenyat una recepta pròpia i original per elaborar la coca de la Remençada. Està feta de massa de brioix, amb guarniment d'ametlla, i farciment de crema, nous i panses.

Es vendrà els divendres i dissabtes fins al 7 de juny, el dia de l’estrena d’aquest gran espectacle que es representarà en moviment des de la plaça dels Remences fins a la plaça de Pau Picasso, i que compta amb la participació de prop de 200 veïns, entre actors, tècnics i col·laboradors.

La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual i també ho serà la presència de la coca a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació. El musical aspira a convertir-se en una cita anual ineludible en el panorama cultural català, i la coca, en el pastís característic de Montornès.

Share