Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El gran musical La Remençada s'estrenarà aquest dissabte a Montornès del Vallès

Prop de 300 persones participen de l'espectacle, la meitat de les quals fan d'actors i actrius.

Aquest dissabte, 7 de juny, s’estrenarà la Remençada, el gran musical a l’aire lliure i en moviment sobre la revolta remença a Montornès. L’espectacle començarà a les 18 hores a la plaça dels Remences i acabarà a la plaça de Pau Picasso. La batalla de la Guerra dels Remences que es va lliurar a Montornès el 1485 prendrà els carrers del poble amb la recreació musical que n’ha fet l’Associació la Remençada. La idea i els textos són de l’escriptor Xavier Bertran i la música (trenta peces en total) de Xavier Baurier.

La direcció teatral va a càrrec de Joan Sors i la coordinació musical, de Ramon Bau amb el suport de Miquel Santiago del Hoyo. El musical, que es prepara des de fa tres anys, compta amb la participació de 300 persones, la meitat de les quals hi fan d'actors i actrius.

La particularitat de l’espectacle és que la representació, dividida en sis actes, s'anirà desplaçant i podrà ser seguida pel públic en un recorregut que anirà des de la plaça dels Remences a la plaça de Pau Picasso. També hi haurà
graderies amb seients a la plaça de Pau Picasso. Es poden reservar a les botigues col·laboradores.

La coca de la Remençada

Tres pastisseries del poble (Elena, Viñallonga i el Forn de la Bòbila) s’han posat d’acord i han creat un pastís dedicat al musical. Es tracta d’una coca feta de massa de brioix, amb guarniment d'ametlla, i farciment de crema, nous i panses. La Remençada s’ha concebut com un espectacle anual i també ho serà la presència de la coca a les pastisseries. La intenció és començar a vendre-la cada any un mes abans de la representació.

Share