Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Convocat el concurs per dissenyar el cartell de la Festa Major de Mollet 2014

Els criteris de valoració de la imatge seran l'originalitat, la creativitat, la inclusió d’elements vinculats a la festa.

Fins el pròxim 27 de juny es pot participar al Concurs per al disseny del cartell i la línia gràfica de la Festa Major de Mollet. El concurs serveix per escollir la imatge de la festa, és a dir, el cartell de la Festa Major i tota la línia gràfica que se’n desprèn (programa, programa de butxaca, banderola, pancarta, pàgina web...). El premi per al guanyador és de 1.000 euros.

Els criteris de valoració de la imatge seran l'originalitat, la creativitat, la inclusió d’elements vinculats a la festa (com les colles de Morats i Torrats, les activitats tradicionals, les entitats...), així com la qualitat de la resta d’elements.

Poden participar en aquest concurs aquells dissenyadors o estudis de disseny professionals, vinculats a la ciutat de Mollet. El guanyador/a també s’encarregarà de les diferents aplicacions del disseny guanyador per tal de fer difusió i publicitat de la Festa Major 2014.

El Jurat del concurs estarà format per la regidora de Cultura de l’Ajuntament, un tècnic de Cultura, dos membres de la Comissió de la Festa Major, un representant dels mitjans de comunicació locals, un membre del Museu Abelló i un membre de cada una de les colles de Morats i Torrats.

D'altra banda, l’Ajuntament de Mollet ha publicat els criteris per atorgar el servei de bar i de gots durant la Festa Major 2014 a entitats de la ciutat. Es permetrà muntar, com a màxim dos bars al parc de Can Mulà i un a l’envelat. Les entitats interessades poden presentar la seva sol·licitud entre el 16 i 30 de juny.

Share