Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Escollit el disseny de la samarreta de la Festa Major d'estiu Montornès 2014

Durant el procés de votació que ha guanyat Laura Oliver, amb un 37,79%, s'han recollit 662 butlletes.

Per segon any consecutiu el disseny de la Samarreta de Festa Major ha estat escollit pels veïns de Montornès. La votació, desenvolupada entre el 28 de maig i el 6 de juny, ha donat com a guanyadora la proposta de Laura Oliver Hernández, una de les quatre presentades al concurs convocat per l’Ajuntament. La votació s’ha fet per mitjà de 16 urnes ubicades a les escoles, instituts, casals de la gent gran i equipaments municipals. Segons informa l'Ajuntament,en total s’han recollit 662 butlletes, de les quals 643 (97,12%) han estat considerades vàlides.

El disseny guanyador, amb 243 vots (37,79% del total) ha estat el presentat per Laura Olivers sota el pseudònim Star Wars. Els resultats restants han estat els següents: Art Beats, 154 vots (23,95%), Hobbit, 126 vots (19,60%) i Yamasaky Cojo, 120 vots (18,66%). La guanyadora s’endurà un premi de 200 euros i tres samarretes estampades amb el seu disseny.

Els quatre treballs presentats al II Concurs de disseny de la samarreta de Festa Major s’exposaran al Centre Juvenil Satèl·lit de Montornès Nord, del 16 al 20 de juny i a la Biblioteca, del 25 de juny a l’1 de juliol.

Share