Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Convocada 7a edició de la Beca Montornès de recerca històrica

El projecte guanyador es donarà a conèixer a finals del mes de novembre en el marc de la Festa de Sant Sadurní.

Fins al pròxim 27 de setembre es poden presentar projectes a la convocatòria de la setena edició de la Beca Montornès de recerca històrica que convoca l'Ajuntament de Montornès del Vallès. La beca té una periodicitat biennal i està dotada amb 6.000 euros i la possible publicació del treball resultant. Els projectes han de tractar algun aspecte de la història de Montornès del Vallès des de l’àmbit de les ciències socials.

Com en anys anteriors, el projecte guanyador es donarà a conèixer a finals de novembre en el marc de la Festa de Sant Sadurní. Pot optar a la beca qualsevol persona física que acrediti com a mínim la titulació universitària de primer cicle o qualsevol persona jurídica relacionada amb el món de la cultura. Les propostes s’han de redactar en llengua catalana i han de tenir una extensió i configuració lliures, no superior a 20 fulls.

El jurat de la beca Montornès de recerca històrica estarà format en aquesta edició per l'escriptor Ignasi Riera; per l’historiador Jaume Sobrequés; per l’arqueòleg Josep Guitart; per l’egiptòloga Emma González i per l’alcalde del municipi, José Antonio Montero.

Fins ara s’han publicat set llibres corresponents a treballs presentats a la beca. El darrer ha estat L’Speculo de1764 d’Alberto Reche, un estudi a l’entorn del manuscrit del segle XVIII incorporat per l’Arxiu Municipal fa uns anys amb informació dels llinatges Montornès, Ribot i Tarafa.

Share