Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Anna Simon serà la pregonera de la Festa Major d'Estiu de Mollet 2014

'Tothom de festa', del molletà Albert Sanjuan ha estat el cartell guanyador de la festa d'enguany.

La periodista molletana Anna Simon, que sempre ha fet propaganda dels seus orígens a tots els programes i cadenes de televisió on ha treballat serà l'encarregada de pronunciar el pregó d'inici de la Festa Major d'estiu de Mollet 2014 el pròxim dissabte 16 d'agost. Simon serà la primera pregonera dona des del 2006 (Beth Rodergas) i molletana, els últims havien estat els Mojinos Escozíos el 2010. El nom de Simon s'ha desvetllat aquest dimarts a la tarda durant la presentació del cartell i el programa oficial de la festa que se celebrarà del 15 al 19 d’agost.

L’Ajuntament, les colles de Morats i Torrats i la Comissió de Festa Major presenten un programa que compta amb  prop d’un centenar d’activitats per a tots els públics i la participació de 25 entitats. Enguany es celebra el 20è aniversari de la 'sana competició' entre les colles de Morats i Torrats.

 “Tothom de festa”, d'Albert Sanjuan, cartell guanyador de la Festa Major

La imatge guanyadora del Concurs de Cartells de la Festa Major 2014 és obra del dissenyador molletà Albert Sanjuan i es titula “Tothom de festa”, amb un dibuix que mostra la ciutat en plena Festa Major, on no hi falta cap detall dels elements més significatius, tant de la ciutat com de la Festa Major.D'altra banda, amb l’objectiu de fer una Festa Major més familiar i participativa, enguany s’han ampliat les activitats adreçades al públic familiar, en què tant petits com grans poden participar plegats. Així, una de les novetats és la jornada familiar de jocs de taula que es farà durant tot el dilluns, al Mercat Vell, i on s’hi podrà jugar a jocs d’aventura, risc, estratègia i cooperació.

També s’ha programat un Taller de circ que es farà dimarts a la tarda a l’interior del Mercat Vell, abans de la ja tradicional actuació de circ. Continuen les activitats d’animació infantil i escuma als migdies, al magnífic entorn del parc de les Pruneres, que també acollirà l’activitat infantil que organitza Torrats i que enguany es transforma en un petit parc aquàtic.

Actuacions musicals

Els grans concerts de nit es faran al parc de Can Mulà. La Nit de les Colles comptarà amb l’Always Drinking Marxing Band i Party Dirty Dicks; dissabte sonarà Peligro Tour, La Tribu i Mañaneos Dj’s; diumenge, La Banda del Coche Rojo i Vafalungo Sound (Dj Sendo i Dj Trabubu); dilluns tornen Hotel Cochambre amb el Cucaracha tour; i, per últim, dimarts actuarà l’Orquestra Taxman.

L’envelat, situat a la pista exterior de Riera Seca, acollirà el ball més tranquil a partir del dissabte. L’Orquestra Gerunda, l’Orquestra Route 66 Band i, dimarts, la indispensable de la Festa Major molletana, La Maravella. L’envelat també acollirà el Ball de Rams i, dilluns al vespre, el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

Tal com ja es va fer l’any passat, a petició dels veïns de l’entorn del parc de Can Mulà, l’Ajuntament reforçarà els serveis de neteja, sanitaris i de seguretat.
 
20 anys de Morats i Torrats

Les colles que dinamitzen la competició festiva de la Festa Major, Morats i Torrats des de fa 20 anys començaran la Festa Major uns dies abans del pregó. Així han programat activitats a partir del dimarts 12 d’agost, per a tots els públics. A banda dels actes puntuables habituals, el dilluns al vespre, després de la Garrinada puntuable, tindrà lloc un remember de la Garrinada dels inicis, en clau d’humor i amb la voluntat de recordar els orígens de la competició.

Un any més, de dissabte a dimarts, el bus urbà allargarà el seu horari habitual per facilitar els desplaçaments per la ciutat. Així, en acabar l’horari de funcionament habitual, el bus continuarà, de manera gratuïta, fins a la matinada, amb una freqüència de pas de 30 minuts. Per tant, durant la resta del dia el bus urbà circularà seguint l’horari habitual del mes d’agost.

Fotografia: Ajuntament de Mollet

Share