Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Jubilats i Pensionistes de La Llagosta faran el pregó d'inici de la Festa Major 2014

Hotel Cochambre, Toni Moog, Eva Cabezas i la 2a edició de l'Engreskada, plats forts de la programació dels 4 dies de festa.

L'actuació del grup Hotel Cochambre, la de l'humorista Toni Moog i la segona edició de l'Engreskada entre les colles de Volats i Saltats són els plats forts de la Festa Major de La Llagosta 2014 que tindrà lloc del 12 al 14 de setembre. L'Agrupación de Jubilados y Pensionistas de la Llagosta farà enguany el pregó d'inici de la Festa Major.

L'Ajuntament ha cregut oportú que sigui la gent gran de la població la que s'encarregui d'obrir els quatre dies de festa grossa. D'aquesta manera es vol homenatjar les persones que més estan patint la crisi.

El Govern Municipal considera que la gent gran s'està convertint en el suport de moltes famílies que passen per moments difícils. El grup Hotel Cochambre protagonitzarà l’actuació més destacada de la festa del 2014 mentre que per segon any tindrà lloc l’Engreskada amb la competició de les colles de Volats i Saltats que participaran en diverses proves.

La Festa començarà amb l’elecció de la pubilleta i de l’hereu i acabarà amb l’actuació dels humoristes Toni Moog i Eva Cabezas a l’escenari del carrer de l’Estació. El regidor de Cultura, Jesús Rios, assegura que "amb pocs diners han aconseguit que vinguin a La Llagosta artistes destacats". En canvi queda de nou fora de programa -tal com ha passat en d'altres municipis- el castell de focs artificials "una despesa massa gran per a deu minuts".

A la programació hi haurà balls de nit al carrer de l’Estació i diverses actuacions a l’Espai Jove, es manté la paella popular, hi haurà teatre amb el grup llagostenc TELL. Durant la festa també se celebrarà el corre-tasques i el correfoc amb el grup de diables de Les Llagostes de l'avern. El programa també inclou activitats permanents i esportives i la participació per 29è any consecutiu en l'animació del grup La Murga.

D'altra banda, Jésica León, veïna de la Llagosta, ha estat la guanyadora del concurs de cartells de la Festa Major 2014. El resultat de les votacions es va donar a conèixer el 25 de juny en un acte a la sala de plens del Consistori. El cartell guanyador, que representa en un mapa de la Llagosta tots els elements més destacats de la Festa, va aconseguir 207 vots i un premi de 500 euros.

La segona imatge més votada va ser la de Jéssica Gómez, de la Llagosta, amb 163 vots; i la tercera, la de Martín José Riveiro, de Santa Perpètua, amb 102 vots, segons han informat fonts municipals.

Share