Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els FocErrats, la nova Colla de Diables de Vilanova del Vallès, obrirà la Festa Major del poble que tindrà lloc del 21 al 25 d'agost

Entre els primers actes previstos d'una àmplia programació hi ha diumenge 17 d'agost el concurs de pintura ràpida i la passejada nocturna.

El pregó a càrrec dels FocErrats, la colla de Diables de Vilanova del Vallès, obrirà el pròxim dijous 21 d'agost, a les 21.15 hores, les activitats de la Festa Major 2014 que tindrà lloc fins el dia 25. La celebració és organitzada per una Comissió de Festes juntament amb la Comissió Jove de Festes i la col·laboració de moltes entitats del municipi. El programa que ja comença amb actes previs -a partir del 16 d'agost- és molt variat i inclou activitats per a totes les edats i gustos.

Entre les activitats que fa més anys que s’organitzen hi ha: el 19è Concurs de Pintura Ràpida liderat per l’entitat “Pinzellades” (diumenge 17 agost a les 8 del matí), la 18a trobada de Puntaires (diumenge 24, a les 18 h), el 14è Cicle de Cinema de Terror (divendres 22 d'agost a les 22 h a Cal Trempat), el 15è Sopar de veïns del Carrer Mogent i la 12a Caminada popular “Coneguem Vilanova” (diumenge 24 d'agost a les 9 del matí).

Les activitats on es preveu més assistència són: la 4a Passejada Nocturna (diumenge 17 agost, a les 21.30 h), la 9a Guerra d’Aigua amb la col·laboració de l’Associació de Protecció Civil de Vilanova del Vallès (dissabte 23 agost a les 12.30 h) ; el concert de l’Hotel Cochambre (diumenge 24 a les 00 h) i el sopar de cabàs amb el pregó que inicia la Festa Major (dijous 21 a les 21 h a la pista coberta)

Entre les novetats cal destacar: els Jocs d’Esplai (organitzats per la nova entitat, Esplai Terra de Lleure), la Gimcana del “Joc de Colles” i el Karaoke de la Comissió Jove de Festes; Cal Trempat com a nou espai per a la nit de terror; una exposició de cotxes d’època al Restaurant Can Nadal (diumenge 24, de 10 a 21 h) ; l’exhibició d’Skate (dijous 21 a les 19 h) ; les danses tradicionals del Senegal organitzades per l’entitat Catacasa;  l’actuació de dues colles castelleres (els Xics de Granollers i els Margeners de Guissona, diumenge 24 d'agost a les 12 del migdia a la Plaça de l'Ajuntament) així com la Traca i el Correfoc de Festa Major organitzat per la novella Colla de Diables, FocErrats (dilluns 25, a les 22.30 h)

També hi ha espai per a la nostàlgia amb una trobada d’exjugadors del Club de Futbol de Vilanova del Vallès que tenen més de 65 anys (diumenge 24 a les 17.30 h al camp municipal d'esports de futbol). Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç

Share