Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Obert el termini de presentació de fotografies al 5è concurs "La Samarreta Viatgera" de Montornès

Enguany com a novetat ha incorporat la possibilitat de presentar propostes a través d'instagram.

Fins al 12 de setembre, es poden presentar al Casal de Cultura de Montornès del Vallès les propostes per al concurs "La Samarreta Viatgera". El Concurs de fotografia ha incorporat en la seva cinquena edició com a novetat una categoria en què es poden presentar propostes a través de la plataforma instagram, tot i que manté la fórmula tradicional de presentació de les fotografies que es podran lliurar físicament al Casal de Cultura fins al 12 de setembre, de 15.30 a 20.30 hores.

Les fotografies que es vulguin presentar a través d’instagram, hauran d’estar etiquetades amb el hashtag #svmontornes14. També caldrà que els usuaris es facin seguidors del compte @montornesfestes i que tinguin el perfil d’usuari obert, per tal que el jurat pugui visualitzar les imatges. Es podran etiquetar/presentar a concurs un màxim de 3 fotografies.

S’atorgaran premis per a les millors fotografies de cada categoria i un a la més original de les presentades físicament. El lliurament de guardons es farà el dijous 18 de setembre a les 19 hores, al Casal de Cultura de Montornès, moment en què també s’inaugurarà una exposició amb totes les fotografies presentades.

Share