Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Neix a Mollet, La Tramolla, un nou espai per a la dansa i el teatre a la ciutat

Ferran Jiménez i Ana Celdrán integren el nou equip directiu que neix a partir de la renovació del centre de dansa ClackArt.

Mollet compta des del passat 1 de setembre amb un nou espai per a l’aprenentatge i la creació de la dansa, el teatre i les arts escèniques. El centre de dansa ClackArt, que va obrir les seves portes el 2007 s'ha renovat i reformat per encetar una nova etapa on ampliara la seva oferta formativa als camps del teatre i les arts escèniques en general. A partir d'ara aposta per oferir una formació integral i de qualitat i per això ha nascut La Tramolla.

El nom del centre és una construcció a partir de dues paraules que reflecteixen l’esperit de la nova escola: Tramoia, per la feina que s’amaga darrere els escenaris, i Moll, fent referència a la ciutat de Mollet. El nou espai es troba ubicat al carrer Marià Fortuny 23 de Mollet del Vallès, molt a prop de l'Ajuntament.

El nou equip directiu de La Tramolla està format per dos joves molletans, Ferran Jimenez (director del centre i coordinador de l’àrea de teatre) i Ana Celdrán (coordinadora de l’àrea de dansa), i compta amb un equip de mestres amb gran experiència tant en el camp de les arts escèniques com en el de l’educació, entre altres Mònica Lucchetti, Nura Pinto, Sonia Sánchez, Raquel Recolons, Estela Prieto i Muriel Pascual.

La Tramolla oferirà a partir d'aquest setembre tallers anuals de dansa i teatre enfocats a totes les edats (dels 3 anys en endavant) i poc a poc anirà completant la seva oferta formativa amb altres disciplines, tallers i seminaris.

Ferran Jiménez (31 anys, de Mollet del Vallès) és educador i actor, especialista en teatre social i de l’oprimit i en tècniques teatrals per a la intervenció socioeducativa. Ha estudiat interpretació i pedagogia teatral a Barcelona, Madrid i Buenos Aires, i s’ha format en tècniques de teatre per a la intervenció social i educativa amb professors de Barcelona, Brasil, Índia, Regne Unit, França o Àustria, entre altres. Ha treballat com a educador en projectes de teatre social a Mollet, Barcelona i Mar del Plata (Argentina), i com a formador de formadors a la UAB, la Universidad Nacional de Mar del Plata i la Universidad Nacional del Centro de Buenos Aires, entre altres. Des de 2010 treballa com a educador a través del teatre a l’escola pública Can Besora de Mollet del Vallès.

Ana Celdrán (23 anys, de Mollet del Vallès) és ballarina, professora de dansa urbana i sociòloga, amb més de 7 anys d’experiència com a formadora de Hip Hop. S’ha format des de 2004 amb Misty-k, un dels principals referents estatals del Hip Hop, a més d’estudis complementaris amb referents internacionals com Junior Boogaloo, Brian Footwork Green, Hiro, Loose Joint o Camron. Interessada en l’ambit de la docència, la recerca i la creació artística, ha format part del grup de mestres de ClackArt des del 2007.

Share