Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El reporter del programa 'El Intermedio' de La Sexta, Gonzo, pregoner de la Festa Major de Montornès

L'any passat l'Ajuntament va escollir per inaugurar la festa al Gran Wyoming i Sandra Sabatés, també d'El Intermedio.

El periodista, presentador i reporter del programa de televisió 'El Intermedio' de La Sexta Fernando González 'Gonzo' serà l'encarregat de pronunciar el pregó d'inici de la Festa Major de Montornès 2014 el pròxim divendres 19 de setembre, a les 21 hores, als jardins de l'Ajuntament. Abans de participar en l'espai conduït pel Gran Wyoming 'Gonzo' havia treballat a RTVE, Telecinco i Antena 3 on va fer reportatges d'investigació de gran contingut social que li van valer diversos premis.

Aquest serà el segon any consecutiu que els encarregats de donar inici a la festa grossa de Montornès siguin presentadors del programa 'El Intermedio' de La Sexta. L'any passat els protagonistes van ser el Gran Wyoming i Sandra Sabatés.

La Festa Major 2014 de Montornès centra del 19 al 22 de setembre els actes centrals de la programació. El mateix divendres 19 de setembre, després del pregó, hi haurà l'habitual espectacle piromusical i la cremada de l'Ajuntament, a càrrec de la Colla de Diables i a continuació el 4rt Sopar de Germanor - Sabors del món.

Després del sopar, el Teatre Municipal acollirà l'espectacle 'Contes musicals amb Perot', un contacontes que portarà narracions de diferents cultures. A la zona de concerts actuaran The Mockers, Joan Colomo i la banda madrilenya Iros todos a tomar por culo que oferirà un concert 'Tribut a Extremoduro'.

Dissabte 20 de setembre hi haurà un concert dels Hotel Cochambre, a les 16 hores, al carrer Palau d'Ametlla, organitzat per la Unió de Botiguers i l'Ajuntament. D'altres dels plats forts de la jornada seran el correfoc infantil (20 hores) i el correfoc adult (22 hores) amb els Diables de Montornès, Ceballot, Grallers, Timbalers i la Colla Custus Ignis d'Olesa de Montserrat. El pati de la Lira acollirà, a les 00 hores, el ball de nit amb l'orquestra Gerunda i a la mateixa hora, a la zona de concerts, actuació de The Wutts, The Covers Band i Itaca Band.

La Colla de Geganters de Montornès -que enguany celebra els seus 25 anys de vida- acapara bona part del protagonisme del diumenge 21 de setembre. A les 10 del matí farà la plantada a la Plaça Pau Picasso, a les 11.30 hi haurà la cercavila i a les 13 hores, la dansa de la batalla de Montornès entre Bartomeu Sala i Pere Anton de Rocacrespa.

L'Orquestra Maravella oferirà el seu concert al Pavelló diumenge 21, a les 19 hores i el gran ball, a les 22.30 hores. D'altra banda, l'espectacle Improshow que ja es va poder veure l'any passat a Montornès torna aquest 2014, diumenge 21 a les 22 hores a la plaça Pau Picasso. Per últim, a la 1 de la matinada, a la zona de concerts sessió de Dirty Dicks.

De la programació del darrer dia de la festa, dilluns 22, en destaca al matí la 2a Diada d'entitats esportives locals i la 10a Jornada infantil d'esport al carrer. A les 18 hores, al Pavelló, berenar homenatge a la gent gran i ball amb Xarop de Nit. A més, de 18 a 22 hores, a la Carpa Jove, sessió de participació per dissenyar el Pla Jove.

Share