Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La lectura del pregó, a càrrec de l’actor Abel Folk, enceta la Festa Major de Sant Miquel a Vallromanes

El programa que recull una cinquantena d’activitats per a totes les edats i gustos es desenvoluparà fins dilluns que ve.

L'actor Abel Folk va fer un repàs de l’actualitat política i municipal dels darrers anys i va tenir unes paraules de reconeixement al president de l’Associació d’Amics de la Fotografia de Vallromanes, Artur de Alba, per la seva col·laboració desinteressada en el manteniment i creixement de l’arxiu fotogràfic del municipi i per la seves tasques com a voluntari forestal. El pregó, celebrat aquest dijous al vespre a la Casa de la Vila, es va completar amb altres activitats.

Així, la recent creada colla dels Valltocats, amb una vintena de membres, va fer ballar al mig miler de persones de la plaça de l’Església a ritme de batucada. El procés de creació d’aquest grup es va començar a gestar a la Festa Major de l’any passat amb el repartiment de fulls on es preguntava: “T’agradaria participar en la creació d’un grup de batucada?”.

Tot seguit, els assistents van poder gaudir d’una botifarrada popular, que va comptar amb la col·laboració de l’A.V. de Can Palau. Durant aquestes primeres hores de Festa Major es van servir prop de 400 botifarres. Dins del programa, aquest dijous també es va celebrar el tradicional dinar de la Gent gran, organitzat per l’Ajuntament, que va reunir més de 200 persones al restaurant Mont-Bell, i va comptar amb la presència, entre altres, de l’alcalde, David Ricart; regidors de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament; el president de l’Associació de Gent Gran, Alfonso Illescas i el mossèn, Germà Prats.

Veure notícies relacionades:

Del 25 al 29 de setembre Vallromanes celebra la programació d'actes de la Festa Major de Sant Miquel

Share