Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

'De paso', de la Industrial Teatrera obrirà el 18 d'octubre la nova temporada a la Sala Polivalent de Montmeló

Montserrat Carulla amb 'La iaia!' o 'Hotel Dulce Hotel' amb Hotel Cochambre seran altres plats forts de la programació.

El reconegut director Jordi Purtí, de la mà de la companyia La Industrial Teatrera, obrirà dissabte 18 d'octubre la nova temporada d'espectacles a la Sala Polivalent de Montmeló. L'obra que presenten s'anomena De Paso i ha obtingut tota mena d'elogis per la crítica teatral en els festivals en els quals s'ha presentat.

'De paso' barreja a la perfecció un excel·lent text teatral amb una posada en escena de circ, el treball tracta sobre el cicle de la vida a ritme de clowns. Per aconseguir aquest efecte l'escenari es trasllada al centre de la sala i el públic es disposa al voltant del mateix, la qual cosa provoca un efecte de proximitat i trasllada als assistents a l'espai més tradicional dels circs.

La representació de 'De paso' va ser anul·lada la passada temporada i ara arriba per obrir la programació 2014-2015 de la Sala Polivalent. D'altres plats forts són l'obra teatral "La iaia!" de Montmserrat Carulla, el 24 d'octubre i el 8 de novembre Hotel Cochambre posaran en escena 'Hotel Dulce Hotel', en homenatge a Joaquín Sabina.

Altres espectacles previstos són per al públic infantil: el 26 d'octubre 'La princesa i el pèsol' amb Festuc Teatre i el 30 de novembre 'La veritable història dels tres porquets' amb Xip Xap.

Share