Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L'Ajuntament de Parets i el CEM Maria Grever coorganitzen l'estrena mundial del Concert Circular

L'objectiu del concert és crear una atmosfera sensorial a través de la música, il·luminació, i meditació activa.

El Centre d’Estudis Musicals Maria Grever i l’Ajuntament de Parets coorganitzen el Concert Circular, una experiència d’intel·ligència emocional i so a través de la música que tindrà lloc aquest divendres, 23 de gener, a les 21 hores, al Poliesportiu Joaquim Rodríguez. El concert, poc convencional, s’inclou dins la programació d'actes de la Festa Major d’Hivern de Parets 2015.

L'objectiu del concert és crear una atmosfera sensorial a través de la música, il·luminació, i meditació activa, la immersió sonora binaural, on l'assistent estarà dins d'un gran Mandala percebent música en directe des de 4 anells sonors que evolucionen des del so pur (bols tibetans), la veu humana, un quartet de cordes i percussió, simulant el ventre matern.

Concert Circular és un concepte basat en diferents idees com les reflexions d'Alain Daniélou, famós musicòleg i indóleg francès, qui en el seu assaig titulat “Música i el poder del so”, parla sobre el poder i la influència que exerceix la música directament sobre la nostra consciència superior, un poder fundat en la puresa de les relacions harmòniques simples.

Un altre aspecte important és la musicoteràpia com a disciplina de salut per produir canvis positius en la persona a través d'un procés experimental i interactiu amb la música.

L'esdeveniment compta amb una sèrie de col·laboradors i artistes participants de gran nivell per assegurar la qualitat del Concert Circular, com són els assessors Mara Dierssen, neurobiòloga, guardonada per la seva aportació a la ciència i la cultura en favor de les persones afectades amb la síndrome de Down.

Jordi Jauset, neurocientífic, especialista en musicoteràpia i prolífic autor de llibres sobre la neurociència musical. Enric Miró, antropòleg i especialista en expressions de cultura popular de Catalunya, Marroc i Amèrica llatina, formador d’educadors, responsable de l’àrea etnogràfica del projecte Cordes del Món, assessor en turisme cultural .

TaHaDi, trio de músics que interpreten instruments antics com el Didgeridoo i la Taula amb el més recent Hang, aconseguint sons harmònics propers a la naturalesa.

El quartet Cordes del Món completa aquest grup de persones responsables d'oferir un espectacle pioner i únic.

El Concert Circular és un esdeveniment únic i pioner, creat íntegrament i dirigit per Ernesto Briceño, director de CEM Maria Grever de Parets.

L’entrada és gratuïta però cal fer reserva a través del web http://www.cem-mariagrever.com. Ara mateix ja només resten entrades lliures a la zona de la graderia.

Share