Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dissabte arrenca la programació d'activitats Montbarri aixeca el teló!

La projecció de la pel·lícula d’animació infantil El bosc en perill obrirà la programació que serà gratuïta aquest primer trimestre.

L’Espai Cultural Montbarri de Montornès Nord disposarà, a partir del pròxim dissabte 31 de gener, d’una programació estable d’arts escèniques. El programa es presenta sota el títol “Montbarri aixeca el teló” i es renovarà trimestralment. La presentació de la programació es durà a terme el mateix dissabte, a les 16.30 h, coincidint amb la inauguració al mateix Espai Cultural de l’exposició Caricatures i expressions de Dionisio Portela.

Durant el primer trimestre i sota el nom Comença la funció es podran veure mitja dotzena de propostes que combinen cinema, teatre, ball i música i s’adrecen al públic familiar. La primera serà la projecció de la pel·lícula d’animació infantil El bosc en perill (dissabte 31 de gener, a les 17.30 hores).

Durant el mes de febrer hi haurà un ball de disfresses amb el grup Grimpallunes i l’espectacle musical multilingüe per a la primera infància Osset Meu & The Sound box de la companyia amb la Bruc Brothers Company.

Al març, l’oferta inclou un concert a càrrec d’alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música, l’espectacle Maria Canta copla de Maria Rodés i Contes de la Mediterrània amb les germanes Baldufa a càrrec de la companyia Tanaka Teatre.

Per tal de celebrar l’inici de la programació i donar-la a conèixer, les activitats d’aquest trimestre seran gratuïtes.

Share