Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest diumenge 2a edició de la programació d'activitats Vilanova de color sèpia

Com a novetat enguany s’estrenarà el domàs que decorarà l’Ajuntament de Vilanova del Vallès.

El pròxim diumenge 19 d’abril i per segon any consecutiu es realitzarà la programació d'activitats“Vilanova en color de sèpia” que pretén mantenir la memòria del poble viva per tal que els vilanovins i vilanovines recordin i coneguin la seva història. Enguany es concentrarà tota l’activitat en un únic dia i aglutinarà una altra vegada moltes de les entitats socials, culturals i educatives del municipi.

Així s’iniciarà amb l’esmorzar tradicional que organitza el Casal d’Avis a les 9 del matí a la Plaça dels Països Catalans per donar pas, mitja hora més tard, a la música dels grallers i els tabals i a les 10 del matí iniciar les caramelles que, per segon any, es fan conjuntament entre els alumnes de l’Escola Mestres Munguet-Cortés i la Coral la Violeta que seran acompanyats en cercavila pels Gegants de Vilanova.

El recorregut de les caramelles serà: sortida de la plaça dels Països Catalans, cap al carrer la Palma fins la plaça de l’Ajuntament i per enllestir a la plaça Pau Casals.

Cap a tres quarts de dotze del migdia es tancarà l’actuació de les caramelles amb les danses de l’Esbart Rosa dels Vents i tot seguit els FocErrats oferiran un vermut popular i obert a tothom.

Durant el matí, d’11 a 13 hores, l’Esplai Terra de Lleure proposarà diversos tallers infantils. Al migdia l’entitat Nosaltres Vilanovins s’encarregarà de tenir les brases preparades perquè tothom qui vulgui dugui la seva carn per coure-la.

Durant tot el dia es podran veure les fotos històriques, de color sèpia, en paral·lel al Passeig del Sorral, davant el mercat. També s’ha fet una crida perquè es portin eines antigues del camp i de casa i s’exhibeixin durant aquesta jornada.

A les 20.30 hores, hi haurà correfoc amb els diables i diablesses vilanovins acompanyats de les colles de Sarrià. L’itinerari del correfoc serà: sortida de la plaça del Poble cap al carrer 11 setembre, carrer la Palma i carrer Mogent per finalitzar a la plaça del Poble.

Com a novetat s’estrenarà el domàs que decorarà l’Ajuntament mentre que, com l’any anterior, diversos balcons de la Plaça Pau Casals exhibiran domassos.

Share