Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La quarta Setmana del Teatre de la Llagosta tindrà lloc del 16 al 25 d'octubre

Una de les principals propostes de la programació és la representació de l'obra 'Animals de companyia', amb Mercè Martínez.

Per quart any consecutiu l'Ajuntament de La Llagosta organitza la Setmana del Teatre que incideix novament en les arts escèniques en espais no convencionals. La programació d'enguany s'iniciarà el divendres 16 d'octubre, a partir de les 19 hores al Centre Cultural, amb una sessió de cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula Noviembre. Dirigit per Achero Mañas, el film tracta sobre el teatre en espais no convencionals.

Animals de companyia amb Mercè Martínez

El dissabte 17 d'octubre, a les 19 hores al Centre Cultural, tindrà lloc una de les principals propostes de la Setmana del Teatre: la representació de l'obra Animals de companyia, amb Mercè Martínez. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al preu de 9 euros a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i a 12 euros en taquilla el dia de la representació.

Actuacions al Parc Popular el 18 d'octubre

El diumenge 18 d'octubre, a les 13 hores al Parc Popular, es podrà gaudir de l'espectacle familiar Circ Cabaret Armando Rissotto (de la companyia Txo Titelles).

I a les 18.30 hores, també al Parc Popular, tindrà lloc Parc King Teatre, una proposa escènica que desenvolupa l’activitat teatral en un espai reduït i poc convencional amb l’objectiu d’aconseguir una relació estreta entre l’artista i el públic.

A Parc King Teatre participaran les companyies Los increíbles (clown), Boboli Teatre - Out of office (teatre gestual i titelles), Constantinopla (comèdia), NI-NIS (comèdia de l’absurd), Desconcert - Gerard Riu (clown) i el presentador Ionai Ramírez.

Tallers de teatre

El dimarts 20 d'octubre, a les 18 hores al Centre Cultural, el grup del taller de teatre de la Biblioteca de la Llagosta presentarà un muntatge amb tres històries: Negra nit a la Pineda Fosca, una versió lliure de Don Juan Tenorio i un auca sobre la pèrdua de les fonts, rius i llacs de la Llagosta.

El dimecres 21 d'octubre, a les 18.30 hores a la sala infantil Biblioteca, es farà un taller infantil sobre teatre d’ombres, a càrrec de Puri Ortega.

El divendres 23 d'octubre es desenvoluparan al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí dos tallers: un de creació de titelles (18 hores) i un altre d'interpretació per a adults (19.30 hores).

Mostra 4.0

Finalment, el diumenge 25 d'octubre a partir de les 17 hores al Centre Cultural, es clourà la quarta Setmana del Teatre de la Llagosta amb la Mostra 4.0, amb el títol enguany de La Llagosta negra (a la Llagosta s’ha comès un crim terrible i el públic serà l’encarregat de descobrir qui ha sigut l’assassí).

Segons informa l'Ajuntament, les invitacions per a la Mostra 4.0 estan limitades a dues per persona i estaran disponibles a l’OAC a partir del 13 d’octubre.

Share