Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Montmeló vol recuperar la història de la Festa Major amb una exposició que es podrà veure al Museu Municipal

Totes les persones que conservin documents de la festa poden contactar amb el Centre Cultural la Torreta.

Les regidories de Festes i Tradicions i de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Montmeló estan preparant una exposició monogràfica de la Festa Major de Montmeló que es presentarà al Museu Municipal de Montmeló durant la Festa Major d'enguany que tindrà lloc del 30 de juny al 3 de juliol.

L'exposició es basarà en la documentació conservada a l'Arxiu Històric Municipal i a la Biblioteca La Grua.

Però també els promotors d'aquesta iniciativa demanen la col·laboració de la ciutadania de Montmeló per ampliar aquest fons documental i material. Si hi ha alguna família que conservi algun element que faci referència a la Festa Major -fotografies, cartells, programes, carnets de ball o fins i tot els vestits que les noies cosien per estrenar-los al ball d'envelat, etc...- es pot posar en contacte amb el Centre Cultural la Torreta, de 16 a 21 hores, trucar al telèfon 93 572 10 33 o a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fotografies: Ajuntament de Montmeló

Share