Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

17 companyies i 64 actuacions al 10è aniversari de la Mostra Internacional de Titelles de Mollet del Vallès

Del 4 al 15 d'abril, 10 botigues del centre de la ciutat exposaran en els seus aparadors les dues escenografies més grans de Galiot Teatre.

El cap de setmana del 15, 16 i 17 d’abril, Mollet del Vallès es convertirà de nou en la capital catalana dels titelles amb la celebració de la Mostra Internacional de Titelles. Enguany, per celebrar el desè aniversari, la programació inclou 10 espectacles d’estrena i dues sorpreses. La MITMO 2016 comptarà amb un total de 17 companyies i 64 actuacions (tot comptant els espectacles previs al Mercat Municipal i a les escoles bressol).

D’aquesta manera, la mostra agafarà volada també en l’àmbit dels professionals i programadors. Pel que fa a les sorpreses, una serà el pastís que es podran menjar tots els nens i nenes diumenge al migdia, gentilesa del Forn de Sant Vicenç.

L’altra sorpresa encara no s'ha desvetllat, de moment només se sap que el Mollet Mullat necessitarà la col·laboració de tots els infants per l’espectacle itinerant de diumenge, 10 anys del Mollet Mullat.

Pel que fa als espais de la MITMO, el parc de les Pruneres es consolida com a l’Espai Carpes i, a més, també tindrà una fira d’atraccions ecològiques i sostenibles.

Pel que fa a La Marineta, acollirà els espectacles adreçats als més menuts, amb un augment de passis respecte d’edicions anteriors.

Implicació de la ciutat

Del 4 al 15 d’abril, un total  de 10 botigues del centre exposen en els seus aparadors les dues escenografies més grans de Galiot Teatre: els espectacles Pinotxo i En Bernat pescador, construïdes amb motlle de relleu en cartró pedra. Cada conte esta distribuït en cinc botigues.

Les persones que ho desitgin poden completar aquest Circuit dels aparadors dels titelles (amb una targeta que obtindran a les botigues participants) i aconseguir així una nova xapa de la col·lecció del Mollet Mullat.

Pel que fa als restaurants, el dissabte i el diumenge de la MITMO, 11 establiments ofereixen el Menú dels titelles, amb un preu tancat, assequible i igual per a tots els restaurants.

Els forns i pastisseries (Prat, Sant Vicenç, Llargués i Lorena) són els encarregats un any més d’elaborar les galetes del Mollet Mullat, el berenar oficial de la MITMO.

Activitats prèvies a la inauguració

Abans de la inauguració oficial, la MITMO ja fa bullir l’olla amb  diferents activitats: els contes dels aparadors (els dimecres 6 i 13 d’abril); el Mercat Municipal convida els titelles (activitat lúdica i espectacle per infants al Mercat, el 9 d’abril); un taller de construcció del Mollet Mullat a la Festa de la Primavera (10 d’abril a Can Borrell); i les visites a les escoles bressol de la ciutat.

Un any més, la MITMO col·labora amb el Club Super3, així tots els súpers tindran l’entrada gratuïta als espectacles de pagament i, a més, podran obtenir la motxilla de la MITMO de forma gratuïta. La MITMO forma part de les superactivitats i, com a tal, s’anuncia al web del Club Super3, així com a la televisió, en 8 passis durant la setmana de l’11 d’abril.

Share