Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Es presenta el llibre de les excavacions arqueològiques que es van fer a Parets entre el 2010 i el 2012

“Parietes. Arqueologia al nucli antic de Parets del Vallès”, d’Alessandro Ravotto, és el títol de la publicació que s'inclou dins de la col·lecció d’Estudis locals.

“Parietes. Arqueologia al nucli antic de Parets del Vallès”, d’Alessandro Ravoto, és el nou llibre de la col·lecció d’Estudis locals, que es presentarà el dissabte 23 d’abril, a les 12 h, a la plaça de la Vila, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. El volum, editat per l’Ajuntament de Parets, i amb pròleg de l’historiador Jaume Vilaginés, està basat en les excavacions arqueològiques que es van fer entre els anys 2010 i 2012 amb motiu de les obres de remodelació dels carrers Major i Barcelona i del passatge que envolta la façana est de l’església de Sant Esteve.

Durant aquestes excavacions, es van fer diverses troballes d’interès, com ara algunes sepultures, unes sitges per emmagatzemar aliments, les restes d’un antic molí de l’edat mitjana, fragments ceràmics i altres objectes com dues monedes i un segell.

Del resultat de les excavacions se n’ha fet un estudi profund, del qual en neix aquest llibre d’Alessandro Ravotto, el mateix arqueòleg que es va responsabilitzar del jaciment.

Ravotto és un especialista en el món clàssic que ha participat en nombroses excavacions i prospeccions, i és autor de diversos articles científics que posen de manifest la seva passió per l’arqueologia.

El llibre es podrà adquirir durant la presentació, el mateix 23 d’abril, i posteriorment a les oficines del Servei de Cultura de l'Ajuntament, a Can Rajoler.

Share