Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La segona edició del Festival Parc de la Linera de Parets omplirà de música independent el pròxim dissabte 9 de juliol

La jornada començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 3 de la matinada amb la punxada final del mític dj barceloní Nacho Ruiz.

Ja és aquí la segona edició del Festival Parc de la Linera de Parets del Vallès que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de juliol. La iniciativa del col•lectiu cultural Binary Emotions Knights pretén dinamitzar l’escena independent del Vallès amb propostes emergents, atrevides i creatives. En aquesta edició participen grups com VLIVM, Power Burkas, Pane, Pacífico, Nitch, The Crab Apples, Ariadna Rulló, About Leaving i Lausana, entre d’altres.

Entre les novetats d’aquest any destaquen les activitats musicals matinals enfocades als més petits i l’ampliació del nombre de participants. En total, 16 propostes que ompliran de color i bon ambient el refrescant espai del Parc de la Linera, al centre de Parets.


El festival començarà a les 11 del matí i s’allargarà fins les 3 de la matinada amb la punxada final del mític dj barceloní Nacho Ruiz. L’entrada és gratuïta i comptarà amb una quinzena d’estands relacionats amb la música.
 
Les festes de presentació van tenir lloc el passat 10 de juny amb l’actuació de la joveníssima banda de vaporwave Keems a la Sala Cal Jardiner i aquest diumenge 26 de juny podreu gaudir de la psicodèlia de la banda The Downtown Beggars i també els Grushenka a La Plaça de la Vila de Parets del Vallès.

Share