Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Aquest dissabte 9 de juliol tindrà lloc l'espectacle del 20 anys de l'entitat Diables Parets

L’obra, de prop d’una hora de durada, que culminarà amb un piromusical de la cremada simbòlica de l’edifici consistorial.
 
Després d’haver d’ajornar l’estrena de l’espectacle per causa de la pluja, el pròxim dissabte 9 de juliol, Diables Parets posarà en escena l’obra commemorativa dels 20 anys de l’entitat. El muntatge, que tindrà lloc a partir de les 22 hores, esdevindrà l’espectacle de foc, música i pirotècnia més gran vist al municipi fins al moment.

Més de 100 persones, incloent-hi alguns dels membres fundadors de l’entitat, participaran en l’obra, de prop d’una hora de durada, que culminarà amb un piromusical de la cremada simbòlica de l’edifici consistorial.

La representació esdevé un repàs a la història de l’entitat, des dels seus inicis el 1995 fins a l’actualitat, i al naixement de les figures i elements més simbòlics de Diables Parets.

També tindrà lloc la presentació de la nova figura de foc de la colla, un personatge molt especial que es donarà a conèixer durant la nit.

El muntatge, amb guió i direcció escènica de Mercè Alcayna, autora de la La llegenda de la Pedra del Diable. Història de l’Elisenda i el Marcel, compta amb el suport de l’Ajuntament de Parets del Vallès i del CEM Maria Grever, i amb la col·laboració de Ramon Talarn (escenografia); Jordi Azagra, director de l’Escola Municipal de Música de Parets (música original i direcció musical); Abril González (violí); Ramon Galera (so i il·luminació) i les veus i interpretacions de Sebastià Martorell, Ramon Saurí, Anna Pi i Roger González.

Share