Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Un pregó a càrrec dels components del grup de teatre jove La quarta paret obre la Festa Major de Vallromanes

Enguany es recupera els orígens en aquesta festa major amb la Fira d’artesans, que comptarà amb parades i motius ibers i romans, a la Plaça del Casal.

El grup de teatre format per joves de Vallromanes, La quarta paret, van ser els encarregats -dijous a la nit- de pronunciar el pregó d'inici de la Festa Major de Vallromanes 2013 que coincideix amb el cap de setmana de Sant Miquel. Els joves van actuar el maig passat al Teatre Lliure de Montjuïc, a Barcelona, com a cloenda de les Jornades Joves de Creació Artística, que organitza l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona. Dijous, primer dia oficial de la festa, es va celebrar el dinar per a la gent gran al restaurant Mont-bell (migdia) i al vespre, la botifarrada i una batukada.

Una altra novetat és el canvi de format del sopar de festa major, aquest divendres, que volia ser més participatiu. Per un preu de 15€, els assistents podien degustar un menú molt suculent a base de fideuà, pollastre amb llagostins i tiramisú. El sopar va ser cuinat pel vallromaní Pere Pont i, com a novetat, el van servir els joves del municipi, al Casal. L'Orquestra Taxman va posar el punt i final al segon dia de la festa vallromanina.

El Govern Municipal de Vallromanes (CiU i MxV-ERC), fotografia Xavier Tàbara

Fira d'artesans a la Plaça del Casal

Vallromanes recupera els orígens en aquesta festa major amb la fira d’artesans, que enguany comptarà amb parades i motius ibers i romans. La mostra es podrà veure el cap de setmana del 28 i 29 de setembre a la plaça del Casal. Una altra novetat és el canvi de recorregut de la cercavila de gegants, que enguany passarà per la plaça del Casal, carrer Mn. València, avinguda Can Galvany, passeig La Rambla, carrer Vista Alegre, carrer Alella, carrer Llevant, avinguda Vilassar i finalitzarà a la Plaça de l’Església.

Dissabte 28 de setembre, a les 19 hores, al Casal, Concert de Festa Major amb la Coral de Vallromnaes i a la mateixa hora a les antigues escoles, Passatge del Terror. El grup La Loca histéria, actuarà  ales 23.30 hores, a la pista coberta i més tard hi haurà disco jove.

Diumenge 29 de setembre, a les 9 del matí, Plantada de Gegants, amb les colles de Vilanova del Vallès i de Parets, a la Plaça Lluís Companys, i sardinada. A les 11, començarà el cercavila dels gegants i a les 12, hi haurà l’actuació castellera, a la Plaça de l'Església, amb les colles Els Xics de Granollers, Els Moixanguers d’Igualada i els Castellers de Terrassa (l’any passat, l’actuació castellera es va anul·lar a causa de la pluja).

El grup de ball de gitanes de La Llagosta actuarà diumenge 29, a les 19.30 hores, a la Plaça del Casal, a les 21.30 h, Correfoc amb els diables de Granollers que protagonitzaran la Cremada del Casal, a la Plaça de Can Poal, a les 22.15 hores.


Seguint amb la línia de foment de l’esport, que es va iniciar a l’estiu, el programa d’actes acull modalitats esportives que no va estar presents a l’agenda estival (3x3 bàsquet i futbol 7 en les categories infantil i amateur) i altres que sí (tast de tir a l’arc). La festa major es completa amb atractives propostes musicals i moltes més activitats, que podeu consultar al programa d'actes aquí.

Fotografies Joventut Ajuntament Vallromanes/Xavier Tàbara

Share