Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

La 1a edició de la Festa 'Parets, poble lector', es farà aquest diumenge a la Plaça de la Vila amb un munt d'activitats

A les 13 hores es presentaran les 'Galletres', galetes en forma de lletra nascudes a l'obrador dels pastissers paretans.

Aquest diumenge 6 d’octubre, a partir de les 11 hores, la plaça de la Vila de Parets serà l’escenari de la 1a Festa ‘Parets, poble lector’, una jornada plena d’activitats relacionades amb la lectura, l’escriptura i tot allò vinculat als llibres i la literatura. Durant tot el dia s’han previst un ampli ventall d’actes que inclouen un titellàrium, un recital poètic, espectacles infantils, exposicions, tallers i espais de participació, un mercat d’intercanvi de llibres usats o espais lúdics amb paraules, entre d’altres.

Al matí, els integrants de Niu d’Art oferiran l’espectacle L’amic aspriu de Martí Pol i la Biblioteca Can Rajoler exposarà de nou la mostra “Dones lectores”. A les 13 hores, es presentaran les Galletres, galetes en forma de lletra nascudes a l’obrador dels pastissers paretans a partir d’una iniciativa sorgida dins del projecte ‘Parets, poble lector’ amb l’objectiu de crear un dolç local que, alhora, ajudi a identificar la vila com un referent en la promoció del llibre i la lectura. Posteriorment, tothom que ho desitgi podrà portar el menjar i afegir-se al dinar popular conjunt en homenatge als llibres.

A la tarda es farà la presentació del llibre Escola d’emprenedors, de Ferran Peiró, Guillem Perdrix i Albert Torruella. A les 18.30 h, al Teatre Can Rajoler, tindrà lloc el muntatge "Viu Espriu", a càrrec de Sílvia Bel i Cordes del Món. La  sala d’exposicions del mateix centre acollirà “Músics de festa”, una exposició itinerant del Museu Etnològic de Barcelona amb imatges de músics tradicionals d’arreu dels Països Catalans.

Share