Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vols anar diumenge al Teatre Can Rajoler? Digital Vallès sorteja entrades per l'espectacle 'Viu Espriu' que interpreten Sílvia Bel i Llúcia Vives

El CEM Maria Grever de Parets, a través de Cordes del Món, posarà la música a l'espectacle que s'iniciarà a les 18.30 hores.

Digital Vallès sorteja aquest divendres 2 entrades dobles per veure la posada en escena de 'Viu Espriu', un concert de poemes i cançons dirigit per Carles Beltran preparat per commemorar l'Any Espriu. Si vols participar en el sorteig ho tens molt fàcil, envia'ns les teves dades a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. però com a condició per participar al sorteig hauràs de compartir aquesta notícia a les xarxes socials de facebook o bé twitter. L'espectacle, inclòs a la festa 'Parets, poble lector' costa 9 euros, 7 euros per a majors de 65 anys i menors de 16 i 6 euros amb el Carnet Jove de Parets.

L’espectacle oferirà al públic la possibilitat de gaudir d’una composició musical original i inèdita d’alguns dels poemes del poeta català amb les veus de l’actriu Sílvia Bel i la cantant Llúcia Vives, amb l’acompanyament de la música de Cordes del Món, el projecte impulsat pel músic Ernesto Briceño des del CEM Maria Grever de Parets.

'Viu Espriu' és una idea sorgida dels músics Carles Beltran i Lautaro Rosas i de Llúcia Vives, tot i que poc després el projecte va incorporar a Ernesto Briceño. L'espectacle conté poemes fets cançó i poemes musicats, entenent el silencis com a part fonamental del pentagrama i posant l'accent den la dramatúrgia de les paraules.

Des que es va estrenar, aquest estiu, l’obra ha trepitjat diversos escenaris a Barcelona, Cornellà de Llobregat, Calella i va ser present al Festival Internacional de Música de Cadaqués.

Share