Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Digital Vallès sorteja entrades dobles per veure la comèdia teatral 'Si no ens paguen, no paguem', aquest diumenge a Can Rajoler

Si vols participar en el sorteig envia'ns les teves dades com a màxim fins dijous al migdia a l'e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest diumenge, 3 de novembre, a les 18.30 hores, el Teatre Can Rajoler, de Parets, acollirà la representació de l’obra 'Si no ens paguen, no paguem', a càrrec de la companyia Teatre de l’Enjòlit, que interpreta una versió del text clàssic “Aquí no paga ni Déu”, de Dario Fo”. La comèdia, plena d’embolics, convida a la reflexió i des del primer moment implica a l’espectador a prendre-hi part.

Es tracta d’una crítica a la societat consumista i a la crisi actual però sense caure en la banalitat, a través del relat d’una revolta social provocada per un grup de treballadors, víctimes d’una situació d’explotació i inseguretat laboral contínua i d’una crisi econòmica causada per la banca.

“Si no ens paguen, no paguem” ha estat adaptada al context espanyol i català pel director Carles Fernández Giua, que hi ha incorporat episodis actuals com la crisi global o el 15-M.Teatre de l'enjòlit és una una companyia d’actors i actrius formada per Albert Alemany, Elies Barberà, Jenny Beacraft, Arnau Marín, Marta Montiel i Lluís Olivé.

Sorteig d'entrades gratuïtes

Digital Vallès sorteja dues entrades dobles d'entre totes les persones que ens facin retuits a través de la xarxa twitter o bé que ens enviïn les seves dades al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Share