Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Màgia, humor i titelles a la programació d'espectacles de novembre a L’Ateneu de Sant Fost de Campsentelles

Entre les actuacions previstes hi ha les del mag Antonio Díaz, l'humorista Txabi Franquesa i la companyia de titelles Galiot Teatre.

La programació per aquest novembre a l'Ateneu de Sant Fost s'iniciarà el dissabte 9 de novembre, a les 20 hores, amb un espectacle per a tots els públics. Es tracta de “La màgia indie d’Antonio Díaz” és un espectacle proper i original amb molta màgia de mans, repertori musical, humor, improvisació i participació del públic. Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia), amb el seu estil fresc, ocurrent i diferent, convida al públic a fer un viatge molt especial, on la imaginació, la sensibilitat, l’absurd i l’extraordinari en són protagonistes.

El diumenge 24 de novembre a les 12 hores, i per al públic familiar es representarà “El Bavastell antic”, de Galiot Teatre, un petit homenatge als orígens dels putxinel·lis itinerants. Un rei que regna en una gran vall decideix un bon dia expulsar un pobre pagès que no ha pagat els deutes de les terres. El pagès escapa amb una antiga carreta i un conjunt de velles finestres de casa seva, construeix un petit teatret ambulant i viatjarà per diferents pobles explicant les aventures del seu antic reialme.

Per últim, divendres 29 de novembre a les 22.30 hores, i per al públic adult “Nit de monòleg amb Txabi Franquesa” que es defineix com un artista “polipatètic”, es dedica al món del teatre, cinema i televisió, com a actor, guionista, doblador, reporter i presentador. Franquesa col·laborador de Paramount Comedy a “Noche sin Tregua", ha gravat tres monòlegs “Misha y alcohol”, “Vamos Gerva” i “Cocina experimental”.

A partir del dilluns, 4 de novembre, es farà la venda anticipada de les entrades pels tres espectacles, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament i, el mateix dia de la representació, una hora abans de l’inici a L’Ateneu.

Share