Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Convocada la Mostra de curtmetratges sobre Montornès Nord, en el marc del 50è aniversari del barri

Fins al 28 de novembre tothom qui vulgui pot presentar la seva proposta per participar a la Mostra de curtmetratges sobre Montornès Nord que se celebrarà el 14 de desembre.

L'Ajuntament de Montornès ha publicat les bases per participar en la Mostra de curtmetratges sobre Montornès Nord que tindrà lloc el proper 14 de desembre a l’Espai Cultural Montbarri. La iniciativa forma part de la celebració del 50è aniversari de Montornès Nord. Qualsevol persona major de 12 anys, de forma individual o en un grup com a màxim de 5 persones, pot presentar la seva proposta fins al 28 de novembre a l’Oficina del barri, als matins, o al Centre Juvenil Satèl·lit, a les tardes.

Després, un jurat decidirà quins treballs es projectaran durant la Mostra de curtmetratges. Els films han de complir certs requisits, entre els quals, partir d’un guió original realitzat durant l’any 2013 i no superar els 10 minuts de durada.

Per ajudar els participants, el Centre d’Estudis de Montornès ofereix cada dimecres, fins al 20 de novembre, tallers de guió, edició de vídeo, muntatge, etc. Les sessions tenen lloc a les 18.30 h al Centre Juvenil Satèl·lit, són gratuïtes, però requereixen inscripció prèvia al mateix equipament.

Share