Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Museu Abelló de Mollet acull la 18ena edició de la Biennal d’Art Contemporani Català

9 artistes joves mostraran els seus treballs a Mollet, del 7 de novembre a l’1 de desembre.

Aquest dijous 7 de novembre, a les 20 hores, s’inaugurarà al Museu Abelló la 18ena Biennal d’Art Contemporani Català. L’Ajuntament de Mollet ha acollit aquesta biennal ininterrompudament des dels anys 80, fet que evidencia la seva aposta per potenciar la creació artística jove. Així, del 7 de novembre a l’1 de desembre, el Museu Municipal Joan Abelló mostrarà l’exposició de l’actual edició de la biennal, essent aquesta la penúltima ciutat on s’exhibeix la Biennal d’art jove.

La Biennal d’Art Contemporani Català 2012 està organitzada per Canals-Galeria d’Art, amb el suport del Museu de Sant Cugat, i la Generalitat de Catalunya i diferents ajuntaments, com el de Molet, i institucions públiques i privades de les diferents poblacions que fan possible el recorregut itinerant.

A la convocatòria pública de la Biennal, oberta a tots els joves del país, s’hi van presentar 115 dossiers, d’entre els quals el jurat ha triat els 9 artistes que conformen l’exposició d’enguany, i als quals s’atorga un ajut de 400 € per a la producció d’obra. Les obres escollides són representatives dels diferents corrents de la plàstica que en aquest moments conreen els artistes catalans.

La Biennal 2012 és un impuls a l’art d’avui i un toc d’atenció de la creativitat més jove  del país, en un moment difícil de fortes retallades culturals, que els nostres artistes pateixen profundament. Els artistes participants són: Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López Balza, Claudia Pagès Rabal, Francesc Ruiz Abad, Joan Saló Armengol, Sergi Serra Mir i Mireia Terrado Lozano.

Share