Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Vallromanes dóna el tret de sortida per a la creació dels gegantons del poble

L'arqueòleg de la Universitat de Barcelona Dani López farà una xerrada sobre ibers i romans aquest divendres a les 20 hores al Casal.

Aquest divendres, 8 de novembre, s’iniciarà el procés participatiu per a la creació dels gegantons de Vallromanes amb la finalitat que aquestes figures festives siguin una realitat a la festa major de Sant Miquel, el setembre de 2014. El procés participatiu arrenca aquest divendres a les 20 hores al Casal amb una xerrada sobre ibers i romans, organitzada per l’Ajuntament i a càrrec de l’entitat Tradi Club.

L’arqueòleg de la Universitat de Barcelona Dani López donarà dades i informació per ajudar a documentar els nostres gegantons. El motiu de vincular aquestes figures festives amb els ibers i romans prové de la temàtica dels dibuixos guanyadors del concurs “Com t’imagines els Gegants de Vallromanes”, on van participar nens i nenes d’entre 6 i 13 anys.

Els guanyadors del certamen es van donar a conèixer a la passada edició de la festa major d'hivern de Sant Vicenç, el gener passat. A partir d’aquesta xerrada, es programarà al novembre al Casal un taller de construcció de Capgrossos per començar a donar forma als nostres gegantons.

Share