Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El Cor Mixt Amics de la Unió oferirà diumenge a Can Rajoler l’espectacle musical “La Birondon”

Digital Vallès regala entrades dobles per anar a veure aquesta actuació. Si voleu participar al sorteig envieu les vostres dades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

“La Birondon”, a càrrec del Cor Mixt Amics de la Unió de Granollers, és el proper espectacle programat al Teatre Can Rajoler, que es podrà veure aquest diumenge 17 de novembre, a les 18.30 hores. Es tracta d’un repertori de cançons en català que formen part de l’imaginari col·lectiu, des de les més tradicionals fins a temes de la Nova Cançó o de pop-rock, però des d’un punt de vista diferent.

Les peces són interpretades per les veus del cor, combinades amb la guitarra, amb arranjaments innovadors i una posada en escena atractiva. Dirigit des de la seva creació per David Gómez Comino, el Cor Mixt Amics de la Unió treballa un repertori de peces clàssiques i populars a tres i quatre veus mixtes. “La Birondon” és una de les seves produccions pròpies, juntament amb altres obres com “Joyful! Nit de Gospel”.

Share