Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

El barri de Montornès Nord, protagonista del 27è Concurs de Fotografia d’aficionats Premi Sant Sadurní

Els premis es lliuraran el 27 de novembre a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura.

El 50è aniversari de Montornès Nord ha fet que el barri hagi estat escollit com a tema central de bona part dels concursos i certàmens que s’han convocat aquest any a Montornès. Va ser el cas del concurs de pintura ràpida de Festa Major i ha tornat a ser-ho en el Concurs de Fotografia d’aficionats Premi Sant Sadurní. Les bases del concurs proposen dos temes: la convivència i diversitat cultural a Montornès Nord i el paisatge urbà del mateix barri.

Les fotos es poden presentar fins al 21 de novembre al Casal de Cultura i al Centre Juvenil Satèl·lit. Cada participant pot presentar fins a tres fotografies per tema, que hauran de ser inèdites i poden ser en color o en blanc i negre. Hi haurà tres premis per a cada tema a les millor fotografies que es presentin a concurs. La dotació per al primer premi és de 300 euros, 150 per al segon i 100 euros per al tercer classificat de cada temàtica.

Els premis es lliuraran el dia 27 d’aquest mes a les set de la tarda a la sala Riu Mogent del Casal de Cultura. Les fotografies es podran veure exposades del 27 de novembre al 9 de desembre al mateix Casal i del 12 al 20 de desembre al Centre Juvenil Satèl·lit.

Share