Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Martorelles celebra aquest dissabte, a Can Carrencà, la Nit de la Cultura 2013

A més de l'actuació de les entitats del municipi es lliuraran a les 19 hores els premis de la Nit de la Cultura i els Montserrat Roig.

El celler de la masia de Can Carrencà acollirà aquest dissabte 23 de novembre a partir de les 17.30 hores la gala de Premis de la Nit de la Cultura i Premis Montserrat Roig organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles. La gala s'iniciarà amb una recepció institucional i la projecció d'un vídeo amb totes les candidatures.

A les 18 hores s'ha previst l'actuació de les entitats culturals martorellessenques: recital poètic Espriu vs Maragall a càrrec del Grup de Poesia de la Biblioteca Montserrat Roig, cantada de Nadales populars amb el Coro de la Unió Cultural Andaluza i recital poètic a càrrec de Gerónimo Garcia Fernández, membres de la UCA.

Els Premis Nit de la Cultura 2013 seran lliurats a les 19 hores per l'alcalde del municipi, Romuald Velasco, i el regidor de Cultura i Joventut, Marc Candela. Posteriorment s'entregaran els Premis Montserrat Roig 2013, per acabar la vetllada hi haurà un pica pica per a totes les entitats, artistes, membres del Consell de Cultura i càrrecs institucionals assistents a la Nit de la Cultura.

La narradora i activista cultural Dolors Milà 'Lolita', la Colla de Grans de l’Agrupació de Ball de Gitanes i la Joventut Sardanista de Martorelles van ser els tres guardonats de la primera Diada de la Cultura celebrada el 2012.

 

Share