Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès s'estrena a la xarxa internet amb un web propi

Prop de 200 persones van assistir divendres al vespre a l’acte de presentació del nou web de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre de Montornès.

L’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre ha escollit una data significativa, el dia de la patrona dela música Santa Cecília, 22 de novembre, per presentar un dels seus projectes de projecció exterior més importants: la pàgina web. L’eina incorpora tota mena d’informació i complements relacionats amb l’activitat del centre. La plana ha estat confeccionada per mateix equip de professors de l’escola, assessorats per l’empresa Perception i amb el suport de les Regidories de Noves Tecnologies i de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Montornès.

Durant l’acte de presentació l'equip directiu de l’escola ha presentat l’estructura i contingut del web i alumnes del grup de vent, de dansa creativa i contemporània, i de teatre, així com l’orquestra de guitarres, han protagonitzat diverses actuacions, representant així les tres disciplines artístiques que s’imparteixen al centre.

Per facilitar l’accés de tots els usuaris es pot accedir al web des de diversos enllaços musica.montornes.cat, dansa.montornes.cat i teatre.montornes.cat. També s’han habilitat les rutes www.montornes.cat/musica, www.montornes.cat/dansa i www.montornes.cat/teatre

Share