Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

S'estrena a Montornès de la banda sonora per a “Un perro andaluz” del compositor Pablo F. Bello

L’Espai Cultural Montbarri de Montornès acollirà aquest divendres l'estrena en primícia a Catalunya de la nova composició musical per a la pel·lícula de Buñuel.

Aquest divendres es podrà veure, per primera vegada a Catalunya, la pel·lícula Un perro andaluz amb la banda sonora que li ha dedicat el compositor Pablo F. Bello. A les 19 hores es projectarà a la sala Montbarri la versió espanyola del film, d’una durada de 22 minuts, restaurada per la Filmoteca espanyola l’any 2004. Abans de la projecció, el compositor explicarà l’origen i detalls de l’obra musical.

Com a cloenda especial, Pablo F. Bello interpretarà al piano en directe, i també en primícia, un fragment de la partitura que està escrivint per a una altra de les creacions cinematogràfiques de Luis Buñuel, La edad de Oro. La composició de Pablo F. Bello per a Un perro andaluz es va estrenar al mes d’agost a Calanda, ciutat natal de Luis Buñuel, en el marc del Festival Internacional de cinema que organitza el Centro Buñuel de Calanda.

El mateix Centro Buñuel de Calanda ha cedit l’exposició fotogràfica Buñuel, creador de cine que es podrà visitar fins al 14 de desembre al vestíbul de l’Espai Cultural Montbarri. L’acte d’aquest divendres també comptarà amb la presència del director del Centro Buñuel de Calanda, Javier Espada. El dissabte 14 de desembre, a les 19 hores, es farà un segon passi de la pel·lícula també amb la presència de Pablo F. Bello.

Share