Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Presentades 67 instantànies sobre Montornès Nord en el 27è Concurs de Fotografia d’aficionats Premi Sant Sadurní

Miquel Ángel Hurtado i Paco Romero guanyen els principals guardons d’aquesta edició del concurs. Totes les fotografies s’exposen al Casal de Cultura.

La Sala Riu Mogent del Casal de Cultura ha acollit aquest dimecres l’acte de lliurament dels premis del Concurs de Fotografia d’aficionats de Sant Sadurní, que enguany ha arribat a l’edició 27. Aquest any el concurs s’ha dedicat al barri del Montornès Nord amb motiu del seu cinquantè aniversari amb dues temàtiques: la convivència i la diversitat cultural, i el paisatge urbà.

El guanyador del primer premi en el tema dedicat a la convivència i la diversitat, dotat amb 300 euros, ha estat Miguel Ángel Hurtado Rodríguez. El segon premi, de 150 euros, ha anat a Francisco Romero Villalba, que també ha obtingut el primer premi de 300 euros en el tema dedicat al paisatge urbà.

El tercer premi, de 100 euros, ha estat per a Eli Martín Mota. Les millors fotografies sobre paisatge urbà han estat, a més de la de Francisco Romero, una instantània de Sergio López Conde que s’ha endut 150 euros i una altra de José María Ramirez Arroyo, que ha guanyat 100 euros.

Les 67 fotografies rebudes formen part d’una exposició que es podrà visitar al Casal de Cultura fins al 9 de desembre. Del 12 al 20 de desembre es traslladaran al Centre Juvenil Satèl·lit.

Share