Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Parets enceta el Nadal, aquest diumenge, amb la celebració de la Fira de Santa Llúcia

Coincidint amb aquesta activitat l'Ajuntament farà l'encesa de l'enllumenat de Nadal que lluirà als carrers fins el 6 de gener.

La Plaça de la Vila de Parets acollirà aquest diumenge 15 de desembre una nova edició de la Fira de Santa Llúcia. De 10 a 15 hores s’instal·laran les tradicionals parades de comerços locals i es podrà gaudir d’un ampli ventall d’activitats. L’organització de la Fira, que enceta l’agenda de les activitats nadalenques, va a càrrec de l’Associació de Comerciants del Barri Antic, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets i l’Associació de Comerciants de l’Eixample.

Un cop més, lluirà a la plaça el tradicional Arbre dels Desitjos, on tothom podrà penjar missatges per un millor 2014. Durant tot el matí es duran a terme tallers de Nadal, tallers interculturals, jocs infantils, una exhibició d’espectacles de dansa, esport i ball infantil, a càrrec de Gimnàs Parets, i una exposició de galls de Nadal, gentilesa de la Cooperativa La Paretense.

Altres propostes per a la jornada són: el concert que oferiran a l’església de Sant Esteve les corals infantil i d’adults i el conjunt de guitarres de l’Escola Municipal de Música, amb recapte d’aliments a benefici de Càritas; el concert vermut ofert per l’Orquestra Band- Art, i el lliurament dels premis literaris Parets arreu del món. Un any més, diversos bars i restaurants del municipi oferiran un tastet de les tapes i aperitius que prepararan especialment per a l’ocasió.

Encesa de la il·luminació nadalenca que lluirà als carrers de Parets

Coincidint amb la Fira de Santa Llúcia, l’Ajuntament de Parets farà l’encesa de l’enllumenat de Nadal, que lluirà als carrers de la població fins al 6 de gener, de 17.30 h a 22.30 h. El consistori segueix apostant per l’estalvi energètic i la reducció de la contaminació lumínica, per la qual cosa manté les 115 hores totals d’encesa de l’any passat, per sota de les 165 que recomana la Generalitat, i ha substituït la majoria de llums tradicionals per dispositius de sistema LED.

En la mateixa línia de potenciar el comerç local i de proximitat, l’Ajuntament de Parets i les associacions de comerciants del municipi han reprès fins al 6 de gener la campanya I tu, on compres? Enlloc com a casa, que consisteix en la promoció del comerç local. D’entre les accions de la campanya, destaca el repartiment de tríptics amb 10 raons per les quals és millor comprar a Parets.

Share