Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

The Wutts guanya la cinquena edició del Concurs Masferrer Sona de Montornès

El Concurs Masferrer Sona ha batut enguany rècord de participació amb 125 maquetes rebudes.

Dissabte es va celebrar a la Masia Masferrer la final del Concurs Masferrer Sona de Montornès amb l'actuació dels grups The Glassphone, Mindust i The Wutts. Després d’uns anys d’aturada, el concurs, que organitza l'Associació de Músics de Masferrer, ha tornat amb més força que mai batent rècord de participació. El jurat d’aquesta edició va haver d’escoltar fins a 125 maquetes per escollir els tres grups finalistes del concurs.

La incorporació de les xarxes socials i dels portals musicals com a eines per facilitar la inscripció ha apropat grups d’arreu de l’Estat i fins i tot algun de l’estranger. Les formacions escollides per competir a la final van ser The Glassphone, de Jaén; Mindust, de Granollers i The Wutts, de Barcelona. Les tres van protagonitzar un concert dissabte a la nit ala Masia Masferrer.

The Wutts ha estat la banda guanyadora i s’ha endut un premi de 200 euros. A més, el grup actuarà en l’escenari principal de la Festa Major 2014. El segon i tercer premi estan dotats amb 100 euros cadascun.

Share