Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient arribaran diumenge a l'Estació de França de Mollet

A partir de les 18.30 hores l’alcalde, Josep Monràs, rebrà a Ses Majestats acompanyat de sis nens i nenes nascuts el 2008.

Aquest diumenge 5 de gener els Reis Mags arribaran a Mollet i desfilaran pels carrers en la tradicional Cavalcada. Com en anys anteriors, els Reis Mags arribaran a l’Estació de França amb el tren de les 18.08 hores. Allà els esperaran les carrosses i els patges per iniciar el recorregut per la ciutat. El recorregut de la Cavalcada serà el mateix dels darrers anys (carrer Berenguer III,  plaça Catalunya, avinguda Llibertat, plaça Major, avinguda de la Llibertat, avinguda Burgos, avinguda Jaume I i avinguda Antoni Gaudí).

La Cavalcada estarà formada per les següents carrosses: el Patge Xumet, la carrossa de l’estrella, el Carter Reial, les tres carrosses dels Reis i les tres carrosses del seu seguici, la carrossa del carbó i el Trenet de Nadal de Mollet Centre Comercial. També hi col·laboren entitats de la ciutat, com la Banda de Joves Músics i els tambors del Centro Cultural Andaluz i el Centre Cultural Aragonés de Mollet.

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant la Casa de la Vila. A partir de les 18.30 hores, l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, rebrà a Ses Majestats acompanyat de sis nens i nenes nascuts l’any 2008, escollits per sorteig del padró. Ells tindran l’honor de lliurar les claus de totes les cases de la ciutat als Reis Mags. A més, els nens i nenes de 3r i 4rt de primària de l’Escola Sant Gervasi participaran amb una cantada de nadales.

Recomanacions de trànsit

El dia 5 de gener, estarà prohibit l’aparcament, de les 6 del matí a les 10 de la nit, als següents espais: Can Fàbregas (des de la rotonda de Can Fàbregas i fins Ronda d’Orient), Berenguer III (des de Ronda Orient i fins Avinguda Llibertat), Avinguda Llibertat (des de Berenguer III i fins carrer Sant Ramon) i Avinguda Jaume I (des de rambla Nova i fins carrer Espanya).

Així mateix, es preveuen restriccions de trànsit, des de la 1 del migdia i fins a 21.30 hores, no es podrà circular en vehicle pels carrers de Berenguer III i av. Llibertat. I de 18.30 hores i fins a les 21.30 hores, tampoc es podrà circular a les avingudes de Badalona, Burgos, Jaume I i Gaudí.  Per últim, també es tallarà la circulació de manera puntual al carrer de Can Flequer, cap a les 21.30 hores, per permetre el pas de les carrosses, un cop acabada la Cavalcada.

Share