Missatge
  • Directiva de Privacitat Europea

    Aquesta web utilitza cookies per a administrar, navegar i altres funcions. Si vols seguir utilitzant la nostra web, has d'acceptar aquest tipus de dades al teu equip.

    Veure els Documents de la Directiva de Privacitat

    Tu has denegat les cookies. Sempre es poden acceptar.

Els Reis Mags de Parets tornen aquest any a la Plaça de la Vila

La tradicional Cavalcada recupera l’espai de la plaça de la Vila com a punt de recollida de les cartes dels infants al Barri Antic de Parets.

La sortida de la Cavalcada es farà dels Reis Mags d'Orient serà aquest diumenge 5 de gener, a les 17.30 hores, des de Can Vila i, a les 18 hores, arribarà a la plaça de Josep Marcer. Després, Ses Majestats recorreran l’Avinguda de Catalunya i arribaran a la plaça de la Vila a les 19 hores, on els rebrà l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, acompanyat de les autoritats. Posteriorment els Reis sortiran al balcó de la casa consistorial on se’ls lliurarà la clau màgica que obre totes les portes de les llars del municipi.

Enguany, de nou, els caramels que es distribuiran duran la cavalcada no contindran gluten. Com en anys anteriors, tornarà la carrossa del xumet i la carrossa classificadora de cartes. Per a tots els infants que no puguin dipositar la carta durant la cavalcada, els Reis Mags de Parets disposen d’una adreça electrònica per poder fer-hi les peticions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . L’acte està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume, la Comissió de Festes i la Colla de Ball de Gitanes de Parets.

Cavalcades de Reis al Baix Vallès

La resta de municipis del territori baixvallesà també han programat per la tarda-vespre de diumenge les tradicionals Cavalcades. A Montornès, els Reis Mags d'Orient arribaran a les 17 hores a l'avinguda del riu Mogent (Casal de Cultura) per saludar els infants i recollir les cartes dels qui encara no els les hagin enviat. Acompanyant les carrosses dels reis desfilaran les organitzades per les AMPA de les escoles Marinada, Can Parera, Palau d’Ametlla i de l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre.

A La Llagosta la Cavalcada començarà  a les 18 hores amb el recorregut pels carrers de la població i a les 19.30 recollida de cartes a la plaça Antoni Baqué amb la presència del Patge Xumet. L'entitat La Murga col·labora en la Cavalcada llagostenca.

A Montmeló els Reis Mags arribaran a les 18 hores al carrer de Vic amb Doctor Robert i iniciaran un recorregut per l'Avinguda de Pompeu Fabra, carrer Timbaler del Bruc, carrer de la Diputació, carrer de Lluís Companys i Plaça de la Quintana on es farà el lliurament de les claus del poble i la recepció de cartes.

Els Reis també arribaran a Sant Fost de Campsentelles i ho faran a les 19.30 hores a la Plaça de la Vila després d'un recorregut que iniciaran a les 18 hores a la Plaça Esbert. Per fer més curta l'espera la Ràdio Municipal de Sant Fost ha preparat un 'karaoke' de Nadal a la Plaça de la Vila, de 18 a 19.30 hores.

Els nens i nenes de Martorelles també tindran la seva Cavalcada, el recorregut s'iniciarà a les 17 hores a l'Ajuntament on l'alcalde, Romuald Velasco, els donarà la benvinguda i seguiran fins l'Avinguda Piera on hi haurà instal·lat un escenari on hi seran els capgrossos i el Patge Reial. A les 18.30 hores hi haurà animació infantil a la Masia Can Carrencà per esperar els reis que arribaran a les 19 hores. Més tard, a les 19.30, xocolatada fins a esgotar les existències. Enguany l'Ajuntament estrena nou recorregut de la Cavalcada amb carruatges de cavalls, a més, es repartiran 300 quilos de caramels i hi haurà 300 fanalets per rebre els Reis.

 

Fotografia web de l'entitat Nosaltres Vilanovins

A Vilanova del Vallès, com cada any l'Ajuntament compta amb el suport de l'entitat Nosaltres Vilanovins i de Protecció Civil en l'organització de l'activitat. Així, a les 17.15 hores, hi haurà xocolatada al Centre Cultural per esperar els Reis Mags que arribaran al nucli urbà cap a les 18 hores per iniciar un recorregut que acabarà al Pavelló esportiu on les autoritats donaran la benvinguda.

Finalment a Vallromanes els Reis Mags arribaran al poble a les 17.45 hores a la Plaça Mas Morera on hi haurà xocolatada i el pessebre vivent (17.30 hores). La Cavalcada començarà a les 18 hores, mitja hora més tard arribaran al Casal i seran rebuts per l'alcalde David Ricart, a les 18.45 els nens i nenes de Vallromanes podran lliurar-los les cartes.

 

Share